ضربه زدن به توپ تا مدتی طولانی نوزادان را سرگرم و شیفته‌ی خود می‌کند. دلیل آن نیز چرخش توپ و دیدن برگشت توپ به سمت آن‌هاست.
روش کار بــرای این کار، هم می‌توانید کشــی نــرم را به توپی ســبک و پارچه‌ای بدوزید و هــم می‌توانیــد توپــی را درون پارچه‌ای توری بگذارید و تور را به کشــی نرم ببندید. اگر از توپ‌های تنیس هم استفاده می‌کنید، می‌توانید سوراخی ریز در آن ایجاد کنید و سر نخ گره زده شده‌ای را درون آن فرو کنید. سپس سرِ کش را به دستگیره‌ی کشویی گره بزنید تا توپ در حال آویخته و کمی بالاتر از سر نوزاد قرار گیرد. در این حالت، نوزاد می‌تواند توپ را مانند یویو بکشد و رها کند و توپ دوباره به سمت او برگردد. مراقب باشید که کشــو محکم باشد و با کشیده شدن، از جا درنیاید. پیش از این کــه نوزاد را ترک کنید، بهتر اســت نخســت خودتان کنــار او بمانید تا از بی‌خطر بودن این وسیله مطمئن شوید.
آن چه نوزاد می‌آموزد:
بــا انجام این تمریــن، نوزاد نه تنها یاد می‌گیرد میان حرکت دســت و چشــم خود هماهنگی برقرار کند، بلکه می‌تواند نیروی ماهیچه‌های دســت‌هایش را نیــز تقویت کند. هم‌چنین نوزاد می‌تواند توانایی تطابق دو چشــمش را بهبود بخشد و کنترل بیشتری بر ماهیچه‌های چشم‌هایش داشته باشد.


منبع: کتاب روش‌های تقویت توجه و تمرکز در کودکان | مؤلف: ماندانا سلحشور
انتشارات بافرزندان

:: خرید کتاب از طریق سایت